Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing San Pedro (1367586) - Los Pesabuches (1364933) » 541968414: T48/R1

Copa 541968414 Información oficial sobre el partido 541968414 en Hattrick

28.10.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 1

F.C.Matrius Alineación oficial del equipo 'F.C.Matrius' en el partido 5 - 4 Los Pesabuches Alineación oficial del equipo 'Los Pesabuches' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C.Matrius Alineación oficial del equipo 'F.C.Matrius' en el partido 3 - 3 Los Pesabuches Alineación oficial del equipo 'Los Pesabuches' en el partido
Tiene suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,2 % 35,2 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Matrius

Goles Goles

  • 101 Minuto 36 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Axel Thiergen trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): F.C.Matrius equilibrava la balança al minut 37. En Axel Thiergen, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 40 gràcies a la jugada de Axel Thiergen, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al F.C.Matrius una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Sanjin Molan, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 4 - 4. Tot això passava al minut 86.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Mauro Maestro ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, F.C.Matrius es posava per davant 5 a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Mauro Maestro va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 3, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Los Pesabuches

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jesús Pérez Urbina es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Felis Santorum va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 163 Minuto 62 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 62 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Felis Santorum marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 135 Minuto 72 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Josep Lluís Mallol va demostrar la seva experiència quan al minut 72 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 3 - 4. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Miguel Carrizo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pesabuches va ser a punt de marcar al minut 77, quan el seu jugador Gundar Aspai va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.