Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

(-37110736) - Jugones F.C (122578) » 541961668: T48/R1

Copa 541961668 Información oficial sobre el partido 541961668 en Hattrick

28.10.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 1

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 8 Fundacion Agapito Iglesias Alineación oficial del equipo 'Fundacion Agapito Iglesias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 8 Fundacion Agapito Iglesias Alineación oficial del equipo 'Fundacion Agapito Iglesias' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

Fundacion Agapito Iglesias

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de R.Zaragoza Patrik Meiszburger va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, un xut de Patrik Meiszburger des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Rostam Arman Nia sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Patrik Meiszburger que, efectivament, va fer pujar el 0 - 3!
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Rostam Arman Nia de R.Zaragoza va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 33. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 47 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Rostam Arman Nia de R.Zaragoza va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 5 per als visitants al minut 47.
  • 187 Minuto 50 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del R.Zaragoza va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Theodorus Zegers en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 6.
  • 187 Minuto 52 (Gol tiro lejano): Després de 52 minuts el R.Zaragoza, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Rostam Arman Nia sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 7 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Rostam Arman Nia va augmentar l'avantatge de R.Zaragoza a 0 - 8 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 11 (Ocasión tiro lejano): El R.Zaragoza se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 11, en Nathan Elias Hobiger va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 22 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Donny Buikstra ja els havia advertit que el porter contrari, en Simón Varona, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip R.Zaragoza Xevi Noguer quasi marca al minut 49 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Antonio Malvaz l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 287 Minuto 59 (Ocasión tiro lejano): Al minut 59 un refús amb el peu d'en Simón Varona va anar a parar als peus del Xevi Noguer que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Donny Buikstra de R.Zaragoza es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.