Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic (1416723) - El gran Tesla (48413) » 530887684: T47/J8/VIII

Liga 530887684 Información oficial sobre el partido 530887684 en Hattrick

29.08.2015 15:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 8 / VIII.1430 (178973)

GORLIANS FC Alineación oficial del equipo 'GORLIANS FC' en el partido 1 - 4 C.D.Arguineguin Alineación oficial del equipo 'C.D.Arguineguin' en el partido
Xerach Parada (7') 1 - 0
1 - 1 Remixio Fandiño (17')
1 - 2 Pere Arnabat (55')
1 - 3 Onésimo Vicedo (64')
1 - 4 Gabriel Bover (79')
GORLIANS FC Alineación oficial del equipo 'GORLIANS FC' en el partido 1 - 4 C.D.Arguineguin Alineación oficial del equipo 'C.D.Arguineguin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GORLIANS FC Alineación oficial del equipo 'GORLIANS FC' en el partido 1 - 1 C.D.Arguineguin Alineación oficial del equipo 'C.D.Arguineguin' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 32,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GORLIANS FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 7 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Xerach Parada llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Xerach Parada va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de GORLIANS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Félix Orla de GORLIANS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Adolfo García de Carranque probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

C.D.Arguineguin

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del GORLIANS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Remixio Fandiño la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del C.D.Arguineguin es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 17.
  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Passats 55 minuts de partit, C.D.Arguineguin es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Pere Arnabat es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 64 (Gol de penalti): C.D.Arguineguin va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Onésimo Vicedo va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gabriel Bover, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Leonardo Andeiro després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Zaki Howat va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Pere Arnabat de C.D.Arguineguin va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): C.D.Arguineguin va fer una substitució al minut 25. Honorio Teixeira va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Dídac Gomis.
  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Endrike Zuria ocupà el lloc d'en Francesc Dot al 34 minuts, dos minuts després que el jugador de C.D.Arguineguin quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Bryce Escott va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de C.D.Arguineguin es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Onésimo Vicedo no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.