Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nottingham Pressa (991868) - cazoña de santander (800637) » 530706939: T47/J3/VIII

Liga 530706939 Información oficial sobre el partido 530706939 en Hattrick

25.07.2015 15:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / VIII.351 (54152)

Imbatibles F.C Alineación oficial del equipo 'Imbatibles F.C' en el partido 3 - 1 cazoña de santander Alineación oficial del equipo 'cazoña de santander' en el partido
Ramón Tous (42') 1 - 0
Isart Riutort (72') 2 - 0
2 - 1 Javier Suñer (76')
Eloy Galán (82') 3 - 1
Imbatibles F.C Alineación oficial del equipo 'Imbatibles F.C' en el partido 3 - 1 cazoña de santander Alineación oficial del equipo 'cazoña de santander' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Imbatibles F.C Alineación oficial del equipo 'Imbatibles F.C' en el partido 4 - 0 cazoña de santander Alineación oficial del equipo 'cazoña de santander' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imbatibles F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Imbatibles va ser Ramón Tous.
  • 137 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 72 en Alejandro Velázquez va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Isart Riutort podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 0 va pujar al marcador.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Eloy Galán va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Félix Colomo va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Joaquín Villatoro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Eloy Galán! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Joaquín Villatoro al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Eloy Galán va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Alejandro Velázquez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Isart Riutort de Imbatibles es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Parra Salcedo.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Jesús Cabrerizo de Imbatibles va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alejandro Velázquez va prendre el seu rol al minut 24.
  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): José Vadillos, de Imbatibles, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Bartolomé Mallench el va substituir.

cazoña de santander

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Imbatibles. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Javier Suñer la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del santander es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Pedro Cerrillo de santander, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!