Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U D Salamanca (801031) - VIEJAS GLORIAS DEL NASA (307709) » 530377491: T47/J6/VI

Liga 530377491 Información oficial sobre el partido 530377491 en Hattrick

15.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 6 / VI.984 (15302)

Crimen Perfecto Alineación oficial del equipo 'Crimen Perfecto' en el partido 0 - 2 VIEJAS GLORIAS DEL NASA Alineación oficial del equipo 'VIEJAS GLORIAS DEL NASA' en el partido
0 - 1 Sławomir Mitoraj (26')
0 - 2 John Basham (37')
Crimen Perfecto Alineación oficial del equipo 'Crimen Perfecto' en el partido 0 - 2 VIEJAS GLORIAS DEL NASA Alineación oficial del equipo 'VIEJAS GLORIAS DEL NASA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Crimen Perfecto Alineación oficial del equipo 'Crimen Perfecto' en el partido 1 - 2 VIEJAS GLORIAS DEL NASA Alineación oficial del equipo 'VIEJAS GLORIAS DEL NASA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,4 % 38,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crimen Perfecto

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Pau García de Luera de Perfecto va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 35, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Perfecto va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Jaume Carola va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Martin Schwendinger va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Jaume Carola va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 68 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): David Montero va sortir coix del terreny de joc, substituït per Alejandro Fabrer. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

VIEJAS GLORIAS DEL NASA

Goles Goles

  • 186 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de GLORIAS va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Sławomir Mitoraj.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de GLORIAS eren letals, i John Basham va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): GLORIAS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local David Montero va desviar el xut final de John Basham després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Maurice Kressig va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de David Montero, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Siewert Haemhouts va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Sławomir Mitoraj després que el jugador de GLORIAS li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): GLORIAS va fer una substitució al minut 24. Simon Won va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Anir Slaoui.