Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Famacera Team (314482) - Racing Bambinos (1338495) » 530321703: T47/J2/VI

Liga 530321703 Información oficial sobre el partido 530321703 en Hattrick

18.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / VI.758 (15076)

Xuna Diesel's Alineación oficial del equipo 'Xuna Diesel's' en el partido 1 - 1 Racing Bambinos Alineación oficial del equipo 'Racing Bambinos' en el partido
0 - 1 Claudio Corrao (3')
Fahmi Zaafrani (31') 1 - 1
Xuna Diesel's Alineación oficial del equipo 'Xuna Diesel's' en el partido 1 - 1 Racing Bambinos Alineación oficial del equipo 'Racing Bambinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Xuna Diesel's Alineación oficial del equipo 'Xuna Diesel's' en el partido 1 - 2 Racing Bambinos Alineación oficial del equipo 'Racing Bambinos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,3 % 50,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xuna Diesel's

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Fahmi Zaafrani va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Xuna empatava el partit, 1 a 1, al minut 31.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fahmi Zaafrani va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Enea Monterisi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Xuna per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 86, quan Enea Monterisi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Enea Monterisi de Xuna va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Xuna va fer una substitució al minut 87. Constantino Jugo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Kevin Kaló.

Racing Bambinos

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, Bambinos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Claudio Corrao es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Gastone Giannotta va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, el Bambinos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Alejandro Ros Ramis s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alan Saint-Maxent al minut 25, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gheorghe-Stelian Mara de Bambinos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 29 (Tirita (médico)): Alan Saint-Maxent va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Víctor Zea ocupà el lloc d'en Pedro Casamayor al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de Bambinos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Després de 85 minuts jugats, Gev Raviv es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir David Ordoñez.