Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Confitados F.C (1590546) - Atletico Yipikaiye (1369383) » 530281959: T47/J13/VI

Liga 530281959 Información oficial sobre el partido 530281959 en Hattrick

03.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 13 / VI.618 (14936)

Pelopo Power Alineación oficial del equipo 'Pelopo Power' en el partido 3 - 0 DD campeon Alineación oficial del equipo 'DD campeon' en el partido
Inácio José Rocha (20') 1 - 0
William Cassarino (38') 2 - 0
Scott Ansell (64') 3 - 0
Pelopo Power Alineación oficial del equipo 'Pelopo Power' en el partido 3 - 0 DD campeon Alineación oficial del equipo 'DD campeon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pelopo Power Alineación oficial del equipo 'Pelopo Power' en el partido 6 - 0 DD campeon Alineación oficial del equipo 'DD campeon' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pelopo Power

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Passats 20 minuts, Inácio José Rocha, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Pelopo es posava per davant!
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pelopo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en William Cassarino progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Scott Ansell va incrementar l'avantatge de Pelopo amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pelopo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Román Luque Marin va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Pelopo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Román Luque Marin, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): William Cassarino hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Román Luque Marin havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Salvatore Minischetti gairebé va marcar per a Pelopo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Salvatore Minischetti gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pedro Barbáchano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kadir Kaan Hadim de Pelopo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En William Cassarino es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Passats 79 minuts de joc, en Kadir Kaan Hadim de Pelopo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

DD campeon

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Julián Andrés Romeu va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Kari Schlegel de campeon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Era el minut 42 quan després d'una dura entrada, el jugador Gilberto Joaquim de campeon s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.