Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ElevenZeus (772061) - Riudegols (1578798) » 530207952: T47/J3/VI

Liga 530207952 Información oficial sobre el partido 530207952 en Hattrick

25.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / VI.321 (14639)

"BURGUIS SOCCER" Alineación oficial del equipo '"BURGUIS SOCCER"' en el partido 2 - 2 Las Fieras FC Alineación oficial del equipo 'Las Fieras FC' en el partido
0 - 1 Daniel Persson (12')
0 - 2 Jerkko Barsk (17')
Hans Georg Weiser (31') 1 - 2
Abdelmalik Waldani (39') 2 - 2
"BURGUIS SOCCER" Alineación oficial del equipo '"BURGUIS SOCCER"' en el partido 2 - 2 Las Fieras FC Alineación oficial del equipo 'Las Fieras FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
"BURGUIS SOCCER" Alineación oficial del equipo '"BURGUIS SOCCER"' en el partido 3 - 0 Las Fieras FC Alineación oficial del equipo 'Las Fieras FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

"BURGUIS SOCCER"

Goles Goles

  • 101 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, Hans Georg Weiser es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del LFC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Abdelmalik Waldani la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del "BURGUIS es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Passaven 19 minuts quan Mel Olmedo Ayuso des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): "BURGUIS va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ñuño Almazán va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): "BURGUIS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 53, quan José Carmo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Ander Vitorica, de "BURGUIS, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Abdelmalik Waldani el va substituir.

Las Fieras FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 12 minuts, el tirador de faltes del LFC va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Daniel Persson, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Daniel Persson és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Jerkko Barsk perquè aconseguís el 0 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de LFC va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Per Åhell, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Persson de LFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Vera Alonso.