Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villa del Río C.F. (308170) - soto y cubero (778235) » 530201054: T47/J3/VI

Liga 530201054 Información oficial sobre el partido 530201054 en Hattrick

25.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / VI.298 (14616)

Gallo Team Alineación oficial del equipo 'Gallo Team' en el partido 3 - 1 soto y cubero Alineación oficial del equipo 'soto y cubero' en el partido
Bogdan Wojcieski (9') 1 - 0
Abd El Raouf El Barkouky (61') 2 - 0
Abd El Raouf El Barkouky (79') 3 - 0
3 - 1 Yiannis Christopoulos (88')
Gallo Team Alineación oficial del equipo 'Gallo Team' en el partido 3 - 1 soto y cubero Alineación oficial del equipo 'soto y cubero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gallo Team Alineación oficial del equipo 'Gallo Team' en el partido 2 - 0 soto y cubero Alineación oficial del equipo 'soto y cubero' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gallo Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Gallo s'avançava al marcador al minut 9, després d'un rebot que va caçar en Bogdan Wojcieski per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Abd El Raouf El Barkouky es va introduir dins la defensa central al minut 61, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 2 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Andris Karls gairebé marca per a Gallo al minut 2 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Gallo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Przemysław Rietz va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Gallo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Andris Karls de Gallo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

soto y cubero

Goles Goles

  • 109 Minuto 79 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 79 minuts Philippe Sumsander es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Abd El Raouf El Barkouky que d'un gran xut va marcar per a Gallo el 3 - 0.
  • 143 Minuto 88 (Gol de contra por la derecha): Yiannis Christopoulos va marcar al minut 88 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pepe Méndez Mercado va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 5 de joc.
  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de cubero va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlos Graell, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de cubero va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Zbigniew Szczodry, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Yiannis Christopoulos va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Javier D´Etigny de cubero va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Norgilas Kovskas ocupà el lloc d'en Óscar Gorostiza al 77 minuts, dos minuts després que el jugador de cubero quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.