Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blue Jeans FC (435109) - Givecitos (798278) » 530076891: T47/J7/IV

Liga 530076891 Información oficial sobre el partido 530076891 en Hattrick

22.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / IV.46 (3469)

Tamega Alineación oficial del equipo 'Tamega' en el partido 1 - 1 Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido
Mahmoud Haj-Malik (26') 1 - 0
1 - 1 Yong-Suk Kim (80')
Tamega Alineación oficial del equipo 'Tamega' en el partido 1 - 1 Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tamega Alineación oficial del equipo 'Tamega' en el partido 2 - 0 Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tamega

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Tamega prenia la batuta de l'encontre al minut 26, quan en Mahmoud Haj-Malik va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Tamega va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Luki Bittinger ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Paul Kelly va rematar alt.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Soenke Kukat gairebé va marcar per a Tamega des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 79 quan Paul Kelly de Tamega gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mazhar Başardı.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Ciro Goina, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 304 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Mazhar Başardı va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Givecitos

Goles Goles

  • 140 Minuto 80 (Gol de contra de falta): Givecitos va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Yong-Suk Kim la va transformar en el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Givecitos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Yong-Suk Kim, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): El Givecitos va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Yong-Suk Kim la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Givecitos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Víctor Sánchez Palanco va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Givecitos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Onofrio Corghi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.