Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rojillos Pirinaikos (315001) - Kraken. (1459198) » 530076794: T47/J11/IV

Liga 530076794 Información oficial sobre el partido 530076794 en Hattrick

19.09.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 11 / IV.44 (3467)

Rojillos Pirinaikos Alineación oficial del equipo 'Rojillos Pirinaikos' en el partido 2 - 0 Pimpamgol Alineación oficial del equipo 'Pimpamgol' en el partido
Vittorio Liquori (31') 1 - 0
Vittorio Liquori (48') 2 - 0
Rojillos Pirinaikos Alineación oficial del equipo 'Rojillos Pirinaikos' en el partido 2 - 0 Pimpamgol Alineación oficial del equipo 'Pimpamgol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rojillos Pirinaikos Alineación oficial del equipo 'Rojillos Pirinaikos' en el partido 2 - 0 Pimpamgol Alineación oficial del equipo 'Pimpamgol' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rojillos Pirinaikos

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Pirinaikos prenia la batuta de l'encontre al minut 31, quan en Vittorio Liquori va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): En Vittorio Liquori de Pirinaikos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Danilo Gambogi del Pirinaikos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Pirinaikos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Hassan Feßler en un 1 contra 1 amb el porter Santiago Alsina, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Pirinaikos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Danilo Gambogi va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Santiago Alsina.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El jugador local Vittorio Liquori per poc que no incrementa el marcador al minut 55. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Santiago Alsina va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 66 quan İsmail Hakkı Selek de Pirinaikos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Sybren Goos de Pirinaikos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pimpamgol

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): En Santiago Echevarriabengoa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pimpamgol van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Estanislau Trindade va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): Ángel Mota hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Mauro Capus havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Jaime Roy ocupà el lloc d'en Abdelqouddous Mechwat al 77 minuts, dos minuts després que el jugador de Pimpamgol quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Estanislau Trindade no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Francisco José Pedrosa probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.