Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Prat (30998) - diablos. rojos de avellaneda (1591151) » 516385713: T46/J10/X

Liga 516385713 Información oficial sobre el partido 516385713 en Hattrick

23.05.2015 14:20:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 10 / X.2519 (170846)

U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido 1 - 2 diablos. rojos de avellaneda Alineación oficial del equipo 'diablos. rojos de avellaneda' en el partido
0 - 1 Óscar Cosculluela (72')
Josep Vicenç Riera (77') 1 - 1
1 - 2 Óscar Cosculluela (78')
U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido 1 - 2 diablos. rojos de avellaneda Alineación oficial del equipo 'diablos. rojos de avellaneda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido 2 - 1 diablos. rojos de avellaneda Alineación oficial del equipo 'diablos. rojos de avellaneda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,6 % 5,8 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Prat

Goles Goles

  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Josep Vicenç Riera, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31, Zaccaria Barabucci arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Roberto Carlos Maura va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Roberto Carlos Maura de U.D. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Theodor Plopeanu.

diablos. rojos de avellaneda

Goles Goles

  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Santiago Martín Gómez sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Óscar Cosculluela que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 116 Minuto 78 (Gol evento especial rápido + pase): Geroni Pons va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Óscar Cosculluela, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Berenguer Mola va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 74, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): avellaneda van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 84, però el xut de José Gabaldón des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gonzalo Bañales de avellaneda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Francisco Javier Telesforo que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.