Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic Hospitalet (49086) - Karagounis (773538) » 516297134: T46/J14/X

Liga 516297134 Información oficial sobre el partido 516297134 en Hattrick

20.06.2015 14:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / X.937 (97020)

Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 2 - 0 Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido
Genís Ros (30') 1 - 0
Ángel Montalvo (37') 2 - 0
Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 2 - 0 Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 4 - 0 Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido
Tiene mala suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Hospitalet

Goles Goles

  • 136 Minuto 30 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Aniano García va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Genís Ros se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 0 al minut 30 per a Hospi.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Hospi va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ángel Montalvo va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Hospi va estar a punt de marcar quan Fabio Malagón va fer una passada impressionant a Ángel Montalvo, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Genís Ros de Hospi va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Helenio Monte, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ernest Llenes va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Vicente Asón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Edilberto Beltrán va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Fabio Malagón de Hospi va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Joan Jesús Mas va prendre el seu rol al minut 36.

Karagounis

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aniano García de Karagounis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adolfo Gayones de Karagounis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Tomeu Almacelles s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.