Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fabrica de tontos (1592038) - Magic Team. (1597134) » 516297117: T46/J7/X

Liga 516297117 Información oficial sobre el partido 516297117 en Hattrick

02.05.2015 14:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 7 / X.937 (97020)

Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido 5 - 1 Magic Team. Alineación oficial del equipo 'Magic Team.' en el partido
0 - 1 Raúl Melgarejo (20')
Simón Valiente Caballer (29') 1 - 1
Simón Valiente Caballer (35') 2 - 1
Seran Marín (36') 3 - 1
Simón Parias (84') 4 - 1
Agostino Irigoyen (86') 5 - 1
Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido 5 - 1 Magic Team. Alineación oficial del equipo 'Magic Team.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido 5 - 0 Magic Team. Alineación oficial del equipo 'Magic Team.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fabrica de tontos

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Simón Valiente Caballer de Fabrica va aconseguir igualar el partit al minut 29, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Fernando Pozuelo estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Simón Valiente Caballer va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 35.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Fabrica va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Seran Marín des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Amb 84 minuts jugats, en Simón Parias va augmentar l'avantatge de Fabrica a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Fabrica va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Agostino Irigoyen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Agostino Irigoyen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 289 Minuto 11 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Orlando Fernández Navarrete va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Raúl Melgarejo el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Simón Parias, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Orlando Fernández Navarrete gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Felipe Bombín va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Simón Valiente Caballer de Fabrica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcos Porras de Fabrica es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agostino Irigoyen de Fabrica es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Magic Team.

Goles Goles

  • 174 Minuto 20 (Gol de penalti): Magic va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Raúl Melgarejo va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Paco Ronda va ridiculitzar a en Rubén Soares amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Era el minut 21 quan després d'una dura entrada, el jugador Paco Ronda de Magic s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.