Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic Hospitalet (49086) - Fabrica de tontos (1592038) » 516297103: T46/J5/X

Liga 516297103 Información oficial sobre el partido 516297103 en Hattrick

18.04.2015 14:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / X.937 (97020)

Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 1 - 0 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
Alejandro Ruiz de Castilla (70') 1 - 0
Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 1 - 0 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 4 - 0 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Hospitalet

Goles Goles

  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Hospi, atacant per l'esquerra al minut 70, va aprofitar el magnífic llançament de Alejandro Ruiz de Castilla per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Hospi va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Tomàs Bartrolí va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Marc Rota va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Hospi.
  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): Al minut 31, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Genís Ros va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Hospi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tomàs Bartrolí va estar a punt d'avançar els locals al minut 59 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Ángel Montalvo del Hospi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Carlos Ibero va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vicente Asón de Hospi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Alejandro Ruiz de Castilla de Hospi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 56 (Tirita): Era el minut 56 quan després d'una dura entrada, el jugador Tomàs Bartrolí de Hospi s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Fabrica de tontos

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 16 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Fabio Malagón va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Orlando Fernández Navarrete. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Helenio Monte es va comportar com un juvenil al minut 51 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 48 (Lesión): Luis Gauca va sortir coix del terreny de joc, substituït per Eduardo Cascasona. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.