Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN (1578071) - Fabrica de tontos (1592038) » 516297087: T46/J1/X

Liga 516297087 Información oficial sobre el partido 516297087 en Hattrick

21.03.2015 14:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / X.937 (97020)

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido 3 - 1 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
Umandi Orotz (26') 1 - 0
1 - 1 Simón Valiente Caballer (41')
José María Buenaventura (42') 2 - 1
Paco Sanz Mateo (71') 3 - 1
SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido 3 - 1 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido 3 - 1 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): SAD.TENERIFE_CADIZ- va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ramon Bigaire, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Umandi Orotz que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Passats 42 minuts, José María Buenaventura, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. SAD.TENERIFE_CADIZ- es posava per davant!
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jesús Iramain sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Paco Sanz Mateo que, efectivament, va fer pujar el 3 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 2 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jesús Iramain va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): SAD.TENERIFE_CADIZ- van sortir al contraatac amb encert al minut 24, però Narciso Santaballa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Sergio Serra Vázquez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Gauca va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Marcos Porras no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en José María Buenaventura estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Sanz Mateo de SAD.TENERIFE_CADIZ- la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fabrica de tontos

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 41, quan Simón Valiente Caballer va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Fernando Pozuelo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 260 Minuto 38 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Seran Marín, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de César Guzmán Zarpas la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Fabrica havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.