Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cabezon de la Sal FC SAD (122046) - Dinamita Roja HTFC (47768) » 516083734: T46/J3/VIII

Liga 516083734 Información oficial sobre el partido 516083734 en Hattrick

04.04.2015 15:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / VIII.1223 (178766)

FC Meridiano Club Alineación oficial del equipo 'FC Meridiano Club' en el partido 0 - 3 Dinamita Roja HTFC Alineación oficial del equipo 'Dinamita Roja HTFC' en el partido
0 - 1 Xilberto Bonome (21')
0 - 2 Xilberto Bonome (73')
0 - 3 Alberto Barrenechea (83')
FC Meridiano Club Alineación oficial del equipo 'FC Meridiano Club' en el partido 0 - 3 Dinamita Roja HTFC Alineación oficial del equipo 'Dinamita Roja HTFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Meridiano Club Alineación oficial del equipo 'FC Meridiano Club' en el partido 0 - 7 Dinamita Roja HTFC Alineación oficial del equipo 'Dinamita Roja HTFC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Meridiano Club

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Luis Irazagorria va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 3 de joc.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan Koikili Ogarabeitia des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Giuseppe Galletti de Meridiano es va guanyar la targeta groga merescudament.

Dinamita Roja HTFC

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Xilberto Bonome va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Xilberto Bonome va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alberto Barrenechea va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de David Sandoval. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Dinamita van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Carlos Trigueros, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Barrenechea.