Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL ARCADIA (315172) - NIEBLA FC (314634) » 515951407: T46/J4/VI

Liga 515951407 Información oficial sobre el partido 515951407 en Hattrick

11.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / VI.903 (15221)

Badeçofuv F.C Alineación oficial del equipo 'Badeçofuv F.C' en el partido 2 - 4 Les infants Alineación oficial del equipo 'Les infants' en el partido
0 - 1 Kristóf Darai (14')
Halvor Aas (15') 1 - 1
1 - 2 Kristóf Darai (37')
Dominik Kirchtal (49') 2 - 2
2 - 3 Fernando Lauria (69')
2 - 4 Kristóf Darai (74')
Badeçofuv F.C Alineación oficial del equipo 'Badeçofuv F.C' en el partido 2 - 4 Les infants Alineación oficial del equipo 'Les infants' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Badeçofuv F.C Alineación oficial del equipo 'Badeçofuv F.C' en el partido 0 - 2 Les infants Alineación oficial del equipo 'Les infants' en el partido
Tiene suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badeçofuv F.C

Goles Goles

  • 112 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Badeçofuv equilibrava la balança al minut 15. En Halvor Aas, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): En Dominik Kirchtal va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a Badeçofuv per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Christopher Page, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Badeçofuv va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Dominik Kirchtal, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Al minut 30, Christophe Monnier de Badeçofuv es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Roberto Alaminos no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Les infants

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 14, quan Kristóf Darai va posar els visitants infants per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): infants agafava avantatge al minut 37 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Kristóf Darai amb mestria.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): Amb 69 minuts jugats, Fernando Lauria de infants va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Kristóf Darai de infants l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 74 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del infants que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Luis Lecanda, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, un refús desafortunat de Tommy Upton, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Luis Lecanda no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): infants va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Tommy Upton va desviar el xut final de Nico Lammens després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Lecanda de infants amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Lauria.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): José Manuel Rico Reyes, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.