Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El 1-0 es Bonito (1586461) - U.D Kasty (1593453) » 515901366: T46/J8/VI

Liga 515901366 Información oficial sobre el partido 515901366 en Hattrick

09.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / VI.196 (14514)

vegetax Alineación oficial del equipo 'vegetax' en el partido 1 - 0 REAL VBB F.C. Alineación oficial del equipo 'REAL VBB F.C.' en el partido
Alfredo Bugia (79') 1 - 0
vegetax Alineación oficial del equipo 'vegetax' en el partido 1 - 0 REAL VBB F.C. Alineación oficial del equipo 'REAL VBB F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vegetax Alineación oficial del equipo 'vegetax' en el partido 1 - 2 REAL VBB F.C. Alineación oficial del equipo 'REAL VBB F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,4 % 1,3 % 85,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vegetax

Goles Goles

  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): En Laro Santillana entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al vegetax, un peu providencial d'en Alfredo Bugia va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de vegetax va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Edu Ramon va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Benjamin Gendreau de vegetax la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Marcos Gordón de vegetax va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Benjamin Gendreau va prendre el seu rol al minut 33.

REAL VBB F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Óscar Requesens va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Isidro Ubiedo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Elezahar Juanesena, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, un refús desafortunat de Elezahar Juanesena, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Isidro Ubiedo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): REAL va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Elezahar Juanesena va desviar el xut final de César González després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): El jugador de REAL Cornelio Gil va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Aarón Calasanz va entrar en el seu lloc.