Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gijonenses (438277) - Los juegos del Hambre (778768) » 515891476: T46/J9/VI

Liga 515891476 Información oficial sobre el partido 515891476 en Hattrick

16.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 9 / VI.108 (14426)

gijonenses Alineación oficial del equipo 'gijonenses' en el partido 4 - 1 Ajax Pino Alineación oficial del equipo 'Ajax Pino' en el partido
Uriele Bergamo (3') 1 - 0
Karl Wiig (10') 2 - 0
2 - 1 Juan Urbilla (76')
Ildelfonso Ribas Blanco (78') 3 - 1
Karl Wiig (85') 4 - 1
gijonenses Alineación oficial del equipo 'gijonenses' en el partido 4 - 1 Ajax Pino Alineación oficial del equipo 'Ajax Pino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gijonenses Alineación oficial del equipo 'gijonenses' en el partido 2 - 0 Ajax Pino Alineación oficial del equipo 'Ajax Pino' en el partido
Tiene suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gijonenses

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): gijonenses prenia la batuta de l'encontre al minut 3, quan en Uriele Bergamo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 10 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan gijonenses va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Karl Wiig des de dins de l'àrea.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Ildelfonso Ribas Blanco va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 1 per a gijonenses.
  • 119 Minuto 85 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Wiktor Wiktorek va treure un córner llarg cap al segon pal que en Karl Wiig, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de gijonenses va anar a parar a la dreta de l'atac on en Neco Martínez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mirko Aprili de gijonenses va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 86 de partit, quan un jugador de gijonenses, en Guntademaro Gómez de la Blanca, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Ajax Pino

Goles Goles

  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): El Ajax era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Juan Urbilla va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): Ajax van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 6 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Michael Urschler no va ser gens encertat.
  • 262 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): 卢 (Lu) 成量 (Chengliang) per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 9, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 Quasim Marhani va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Paul Bulgăr va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rui Tiago Barranqueiro de Ajax es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Marcin Konarzewski de Ajax va abandonar el terreny de joc després de 68 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Juan Urbilla va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Alfonso Martínez de Felipe ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.