Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AT VALENCIA CF (1332951) - La Plaza c (993373) » 515878346: T46/J8/V

Liga 515878346 Información oficial sobre el partido 515878346 en Hattrick

09.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / V.252 (5767)

IEDS Alineación oficial del equipo 'IEDS' en el partido 1 - 1 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
0 - 1 Emili Arroyo (62')
Santiago Ares Fernández (79') 1 - 1
IEDS Alineación oficial del equipo 'IEDS' en el partido 1 - 1 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
IEDS Alineación oficial del equipo 'IEDS' en el partido 3 - 0 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
Tiene mala suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IEDS

Goles Goles

  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): IEDS equilibrava la balança al minut 79. En Santiago Ares Fernández, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): IEDS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antonio Vodanovic va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro de Roo.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): IEDS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Valentín Figueroa va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Alfred Larsen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Valentín Figueroa hauria d'haver estat gol al minut 76 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

La Plaza c

Goles Goles

  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Plaza va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Emili Arroyo, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Roberto Ereño de Plaza, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 286 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Plaza, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Emili Arroyo va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Emili Arroyo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Konrad Derlecki estava fent un bon partit.
  • 305 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Roberto Ereño, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.