Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BAR EL GALLO (775696) - Racing Los Silos (311127) » 515870174: T46/J2/V

Liga 515870174 Información oficial sobre el partido 515870174 en Hattrick

28.03.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 2 / V.178 (5691)

Buxo F.C. Alineación oficial del equipo 'Buxo F.C.' en el partido 0 - 1 De Famfions Alineación oficial del equipo 'De Famfions' en el partido
0 - 1 Velasco Lafuente (87')
Buxo F.C. Alineación oficial del equipo 'Buxo F.C.' en el partido 0 - 1 De Famfions Alineación oficial del equipo 'De Famfions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Buxo F.C. Alineación oficial del equipo 'Buxo F.C.' en el partido 2 - 0 De Famfions Alineación oficial del equipo 'De Famfions' en el partido
Tiene mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buxo F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Oriol Gispert va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Antonio Cortet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Buxo va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Javier Cal va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Casimiro Nosti va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65, Vadym Dogadailo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Dani Badet va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Buxo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Javier Cal quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vadym Dogadailo de Buxo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dani Badet de Buxo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87 de partit, el jugador Vital González Ríos de Buxo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

De Famfions

Goles Goles

  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Torsten Margreiter estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Velasco Lafuente va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Famfions va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José Luis Balmón, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Famfions van sortir al contraatac al minut 40, però Juan Pedro Collado va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 219 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Tomàs Falomir va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en José Luis Balmón, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 81 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Yakov Popov, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Luis Balmón de Famfions amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones