Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palamós CF (1435756) - mike alfa F.C. (988230) » 515863686: T46/J12/V

Liga 515863686 Información oficial sobre el partido 515863686 en Hattrick

06.06.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 12 / V.115 (5628)

Jotape's eleven Alineación oficial del equipo 'Jotape's eleven' en el partido 4 - 1 mike alfa F.C. Alineación oficial del equipo 'mike alfa F.C.' en el partido
Alberto Orrantia (16') 1 - 0
1 - 1 Iddo Waegeman (30')
Alfonso Ruiz Aledo (32') 2 - 1
Carles Puig (33') 3 - 1
Pere Ramon Raurell (73') 4 - 1
Jotape's eleven Alineación oficial del equipo 'Jotape's eleven' en el partido 4 - 1 mike alfa F.C. Alineación oficial del equipo 'mike alfa F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Jotape's eleven Alineación oficial del equipo 'Jotape's eleven' en el partido 3 - 2 mike alfa F.C. Alineación oficial del equipo 'mike alfa F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,0 % 4,1 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jotape's eleven

Goles Goles

  • 139 Minuto 16 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Alberto Orrantia van servir per superar a l'últim defensor, en Mike Caviezel. Tot va acabar amb el 1 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Jotapes cantant "Alberto Orrantia selecció!"
  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Jotapes va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Alfonso Ruiz Aledo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Carles Puig, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Jotapes.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Pere Ramon Raurell de Jotapes va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Jotapes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rinze Heijn en un 1 contra 1 amb el porter Cyrill Reinl, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, Crispiniano Uribe Bernedo gairebé va marcar per a Jotapes des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El Jotapes ho intentava per la dreta per mitjà de Crispiniano Uribe Bernedo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Era el minut 80 quan després d'una dura entrada, el jugador Alfonso Ruiz Aledo de Jotapes s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a David Schram, que no va rendir al seu nivell habitual.

mike alfa F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Iddo Waegeman que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 19 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Francisco Javier Barbosa va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jürg Fischbacher de mike la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 68 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Roger Guilabert, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.