Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tropikal Fruit (121094) - Face Jam (1587750) » 515863667: T46/J8/V

Liga 515863667 Información oficial sobre el partido 515863667 en Hattrick

09.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / V.115 (5628)

Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 3 - 5 Face Jam Alineación oficial del equipo 'Face Jam' en el partido
0 - 1 Ulf Schneeberger (28')
0 - 2 Pedro Escarrer (38')
0 - 3 Łukasz Zajko (43')
Javier Ramírez (44') 1 - 3
Marc Rosset (44') 2 - 3
Javier Ramírez (47') 3 - 3
3 - 4 Łukasz Zajko (60')
3 - 5 Łukasz Zajko (82')
Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 3 - 5 Face Jam Alineación oficial del equipo 'Face Jam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 2 - 0 Face Jam Alineación oficial del equipo 'Face Jam' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 106 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Tropikal sempre confia amb les genialitats d'en Javier Ramírez; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 3.
  • 104 Minuto 44 (Gol de penalti): Al minut 44, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Marc Rosset va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Javier Ramírez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Javier Ramírez va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al 44, Víctor Vaquerizo hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Efrem Levitskiy. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marc Rosset va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Fran Quevedo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fran Quevedo de Tropikal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Face Jam

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Face va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 28. Ulf Schneeberger va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Pedro Escarrer va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Face.
  • 139 Minuto 43 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Łukasz Zajko! Un inimaginable dribbling sobre Vasil Penchev va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 3 per a Face.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 60, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Łukasz Zajko es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Łukasz Zajko de Face va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): Łukasz Zajko quasi marca en una jugada assajada de córner que José Vivas havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Face, l'equip va recuperar la pilota al minut 43 i va contraatacar. En Chinés Brito va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Face va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ulf Schneeberger va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Vivas de Face va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Chema Frasquet ocupà el lloc d'en Fernando Ubao al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de Face quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 57 (Tirita): Al minut 57 de partit, el jugador Bastien Fasquel de Face es va lesionar lleugerament però va poder continuar.