Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AchiTeam (1370989) - RotodosFC (1432855) » 515859816: T46/J5/V

Liga 515859816 Información oficial sobre el partido 515859816 en Hattrick

18.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / V.82 (5595)

Chabitas Alineación oficial del equipo 'Chabitas' en el partido 5 - 0 C.D. Mangas Verdes Alineación oficial del equipo 'C.D. Mangas Verdes' en el partido
Pipe Bantema (24') 1 - 0
Gerardo Bazo (30') 2 - 0
Antonio Javier Álvez (34') 3 - 0
Jonathan Martínez Polo (62') 4 - 0
Gia Manjavidze (64') 5 - 0
Chabitas Alineación oficial del equipo 'Chabitas' en el partido 5 - 0 C.D. Mangas Verdes Alineación oficial del equipo 'C.D. Mangas Verdes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chabitas Alineación oficial del equipo 'Chabitas' en el partido 3 - 0 C.D. Mangas Verdes Alineación oficial del equipo 'C.D. Mangas Verdes' en el partido
Tiene suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chabitas

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Chabitas prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en Pipe Bantema va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Gerardo Bazo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 130 Minuto 34 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Antonio Javier Álvez va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 34 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jonathan Martínez Polo va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, Chabitas va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gia Manjavidze, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Chabitas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gia Manjavidze ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adrian Scântei de Chabitas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Rafael Aparisi Miralles, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

C.D. Mangas Verdes

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 25 (Ocasión de falta): En Sarbil Urrota, al minut 25 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): El Mangas va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Sarbil Urrota la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Juan Carlos Zúñiga Pimentel va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Sarbil Urrota probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 51 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Iliyan Bankin, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.