Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REU Real Eiró United (1435527) - Metalcoholiks FC (1588326) » 515848248: T46/J10/IV

Liga 515848248 Información oficial sobre el partido 515848248 en Hattrick

23.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 10 / IV.45 (3468)

REU Real Eiró United Alineación oficial del equipo 'REU Real Eiró United' en el partido 1 - 4 Jagermaister Alineación oficial del equipo 'Jagermaister' en el partido
0 - 1 Ciro La Quatra (40')
0 - 2 Petre Kitanovski (65')
Max Knobeler (67') 1 - 2
1 - 3 Calixto Mínguez (80')
1 - 4 Fernando Albelda (87')
REU Real Eiró United Alineación oficial del equipo 'REU Real Eiró United' en el partido 1 - 4 Jagermaister Alineación oficial del equipo 'Jagermaister' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
REU Real Eiró United Alineación oficial del equipo 'REU Real Eiró United' en el partido 3 - 2 Jagermaister Alineación oficial del equipo 'Jagermaister' en el partido
Tiene mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,4 % 8,9 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REU Real Eiró United

Goles Goles

  • 102 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Als 67 minuts, una gran jugada per l'esquerra de United va acabar amb la pilota als peus de Max Knobeler que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Leo Hamre va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): United va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Attila Csata en un 1 contra 1 amb el porter Fabien Hivert, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 214 Minuto 41 (Ocasión de penalti): En Toader Muntean va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 41. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al 81, Attila Csata hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Fabien Hivert. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Izidor Pešut no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Izidor Pešut de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Passats 85 minuts de joc, en Leo Hamre de United va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Jagermaister

Goles Goles

  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ciro La Quatra va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 40.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, Jagermaister va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Petre Kitanovski, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Calixto Mínguez de Jagermaister l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 80 de partit.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Fernando Albelda de Jagermaister va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 87. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 35 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Leopoldo Illanes, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Jagermaister Seweryn Ziętek quasi marca al minut 87 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Rafał Piorunowski l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ciro La Quatra de Jagermaister va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Jagermaister es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Juan Antonio Pelayo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alberto Orellana al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Rafał Piorunowski no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.