Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

montesclaros fc (798769) - MontCardou (1368254) » 515847860: T46/J11/IV

Liga 515847860 Información oficial sobre el partido 515847860 en Hattrick

30.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / IV.38 (3461)

montesclaros fc Alineación oficial del equipo 'montesclaros fc' en el partido 1 - 2 Anis del Mono Alineación oficial del equipo 'Anis del Mono' en el partido
Iván Albores (30') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Portales (33')
1 - 2 Ignacio Portales (80')
montesclaros fc Alineación oficial del equipo 'montesclaros fc' en el partido 1 - 2 Anis del Mono Alineación oficial del equipo 'Anis del Mono' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
montesclaros fc Alineación oficial del equipo 'montesclaros fc' en el partido 3 - 1 Anis del Mono Alineación oficial del equipo 'Anis del Mono' en el partido
Tiene mala suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

montesclaros fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Iván Albores ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, montesclaros es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Mihály Szudár va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de montesclaros que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Alvise Bacino arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Oswaldo Ugarteche va estar a punt d'acabar en gol al minut 60, però el porter visitant Timo Tonn va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): montesclaros per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 64, quan Alvise Bacino va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Patricio Verges! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): montesclaros es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Benjamin Richard Görmiller no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Oswaldo Ugarteche al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Jorgen De Vree que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Anis del Mono

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del montesclaros. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ignacio Portales la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Anis es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 33.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ignacio Portales quedar desmarcat i marcar per a Anis al minut 80. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Firmino Pereira Moreira va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Anis que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Samuli Patjas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Máté Báthory-Bozó va fer una jugada per la banda esquerra, però Mario Nucera va aturar el seu xut.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ignacio Portales que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Portales de Anis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Ignacio Camboraín de Anis va abandonar el terreny de joc després de 28 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. César Irazazábal va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Miguel Dulanto no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 57 (Evento clima: lluvia, OK potente): Máté Báthory-Bozó no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.