Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tikitakaboys (1366218) - A.J.I.V.A. (440454) » 515843752: T46/J2/IV

Liga 515843752 Información oficial sobre el partido 515843752 en Hattrick

28.03.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 2 / IV.1 (3424)

tikitakaboys Alineación oficial del equipo 'tikitakaboys' en el partido 4 - 0 A.J.I.V.A. Alineación oficial del equipo 'A.J.I.V.A.' en el partido
Stav Birok (54') 1 - 0
Juan Vilches (56') 2 - 0
Alberto Vicastillo (65') 3 - 0
Fernando Gil de Palacio (77') 4 - 0
tikitakaboys Alineación oficial del equipo 'tikitakaboys' en el partido 4 - 0 A.J.I.V.A. Alineación oficial del equipo 'A.J.I.V.A.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
tikitakaboys Alineación oficial del equipo 'tikitakaboys' en el partido 3 - 0 A.J.I.V.A. Alineación oficial del equipo 'A.J.I.V.A.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tikitakaboys

Goles Goles

  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Sacarino Gudiña va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de tikitakaboys, Stav Birok, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Juan Vilches va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alberto Vicastillo es va introduir dins la defensa central al minut 65, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de tikitakaboys pel centre va donar un gran resultat: el gol de Fernando Gil de Palacio va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Carlos Hernán Costa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): tikitakaboys per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Alberto Vicastillo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Robbie Turtle va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Gonzalo Marcos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Carlos Hernán Costa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Gonzalo Marcos va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Era el minut 34 quan després d'una dura entrada, el jugador Carlos Hernán Costa de tikitakaboys s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

A.J.I.V.A.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): A.J.I.V.A. va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jaime Peralta va desviar el xut final de Ismael Lleó després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): A.J.I.V.A. va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 73, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Gorka Tamariz.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Hugon de A.J.I.V.A. es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Gorka Tamariz de A.J.I.V.A. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Władysław Siekański de A.J.I.V.A. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 39 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a A.J.I.V.A., Ragnar Risa va caure lesionat al minut 39, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.
  • Minuto 40 (Jugador de campo como portero): Un jugador de camp es va veure obligat a substituir el porter, i l'únic valent que es va oferir voluntari va ser Gonzalo Marcos .