Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Logrono (434667) - AIMARTXO (1420562) » 511239635: T45/R3

Copa 511239635 Información oficial sobre el partido 511239635 en Hattrick

10.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 3

josep-ra Alineación oficial del equipo 'josep-ra' en el partido 0 - 4 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
josep-ra Alineación oficial del equipo 'josep-ra' en el partido 0 - 2 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
Tiene un resultado normal 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

josep-ra

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de josep-ra, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Jordi Raich va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 200 Minuto 84 (Ocasión de falta): josep-ra va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 84, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

AIMARTXO

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 18, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Francisco Javier Granados es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Isidre Gil va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 28, i va fer pujar el 0 - 2 per a AIMARTXO.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Juan José Villapún, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Markus Blessau de AIMARTXO l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 88 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Joni Mustalahti ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Markus Blessau va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Juan Galcerán no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Johan Thybratt estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Markus Blessau, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Markus Blessau va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.