Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sirso's Football Team (436193) - Tres Cantos United (48028) » 510952721: T45/R2

Copa 510952721 Información oficial sobre el partido 510952721 en Hattrick

03.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 2

Sirso's Football Team Alineación oficial del equipo 'Sirso's Football Team' en el partido 3 - 4 Tres Cantos United Alineación oficial del equipo 'Tres Cantos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sirso's Football Team Alineación oficial del equipo 'Sirso's Football Team' en el partido 4 - 1 Tres Cantos United Alineación oficial del equipo 'Tres Cantos United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sirso's Football Team

Goles Goles

  • 114 Minuto 23 (Gol de penalti): Després de 23 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Sirso, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Erik van Halm de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Paco Feijoo de Sirso aconseguir un gol al minut 47 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Cédric Fassier va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Després de 11 minuts, Leandro Cappuccio va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 40 per blocar una centrada d'en Frédéric Quenault va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sirso.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Leandro Cappuccio va estar a punt d'avançar els locals al minut 64 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Sirso enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cédric Fassier de Sirso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Al minut 68 de partit, el jugador Erik van Halm de Sirso es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Tres Cantos United

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Josep Vilaginés que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 116 Minuto 53 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 53 minuts quan Josep Vilaginés va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Raul González Blanco, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 2.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Muriel Casaldearriba de Cantos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 3 al marcador.
  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Josep Vilaginés va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 85 de joc. Raul González Blanco es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 4. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Justo Santelices va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Cantos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 76, però Justo Santelices va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones