Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

petators team (801172) - Sexpeople (801171) » 51035211: T15/J10/XI

Liga 51035211 Información oficial sobre el partido 51035211 en Hattrick

19.11.2005 14:20:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 10 / XI.892 (99747)

petators team Alineación oficial del equipo 'petators team' en el partido 4 - 1 CSK de Logroño Alineación oficial del equipo 'CSK de Logroño' en el partido
Gonzalo Iniesta (11') 1 - 0
1 - 1 Alberto Vallarta (23')
Edu Urrutia (36') 2 - 1
Alberto Lahoz (37') 3 - 1
Rafael Chirivella (64') 4 - 1
petators team Alineación oficial del equipo 'petators team' en el partido 4 - 1 CSK de Logroño Alineación oficial del equipo 'CSK de Logroño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
petators team Alineación oficial del equipo 'petators team' en el partido 3 - 0 CSK de Logroño Alineación oficial del equipo 'CSK de Logroño' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

petators team

Goles Goles

  • 119 Minuto 11 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip petators va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gonzalo Iniesta va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 107 Minuto 36 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Edu Urrutia va aconseguir per a petators el 2 - 1 al minut 36, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Alberto Lahoz va incrementar l'avantatge de petators amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Amb 64 minuts jugats, en Rafael Chirivella va augmentar l'avantatge de petators a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 18 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Fernando Barea de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Alfonso Mayor del petators ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edu Urrutia de petators va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 74 (Lesión): petators es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gonzalo Iniesta no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Helge Häßler al camp.

CSK de Logroño

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Logroño va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 23, quan Alberto Vallarta, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 65, quan un error defensiu va deixar Zé Martins completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Julio Esteve s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Ligioiz de Logroño es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Delgado de Logroño va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Žarko Vuksanović de Logroño va abandonar el terreny de joc després de 41 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jaime Alonso Arza va entrar en el seu lloc.