Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

amb Gràcia (CAT) (308809) - Racing Benaguasil (488268) » 50757368: T15/J3/VII

Liga 50757368 Información oficial sobre el partido 50757368 en Hattrick

01.10.2005 15:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 3 / VII.673 (38709)

Club Gimnastic de Tarragona Alineación oficial del equipo 'Club Gimnastic de Tarragona' en el partido 1 - 1 Samurais F.C Alineación oficial del equipo 'Samurais  F.C' en el partido
Antonio Reverón (39') 1 - 0
1 - 1 Anders Lundager (75')
Club Gimnastic de Tarragona Alineación oficial del equipo 'Club Gimnastic de Tarragona' en el partido 1 - 1 Samurais F.C Alineación oficial del equipo 'Samurais  F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Club Gimnastic de Tarragona Alineación oficial del equipo 'Club Gimnastic de Tarragona' en el partido 5 - 0 Samurais F.C Alineación oficial del equipo 'Samurais  F.C' en el partido
Es un cenizo 4.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Gimnastic de Tarragona

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Antonio Reverón va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Gimnastic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Balañà va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Javier Domínguez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Abel Pazos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Javier Domínguez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Gimnastic va estar a punt de posar-se per davant al minut 78 però Víctor Rodríguez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Gimnastic va estar a punt de posar-se per davant al minut 81 però David Balañà va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique Atocha de Gimnastic es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): David Balañà es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 80 (Lesión): Gimnastic es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Víctor Rodríguez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Gilberto Ruiz al camp.

Samurais F.C

Goles Goles

  • 117 Minuto 75 (Gol evento especial cansancio): Akbar Abbas estava destrossat a aquestes alçades de partit. Anders Lundager se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Anders Lundager va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marcelino Hernández va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Anders Lundager sol davant la porteria al minut 57, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anxo Álvarez de Samurais la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Oliveras de Samurais la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Antonio Oliveras de Samurais per doble groga al minut 41.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anders Lundager de Samurais la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Al minut 76, Álvaro Suárez de Samurais es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.