Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

raimon 9000 (439171) - MavlerickV (437381) » 50706846: T15/J7/VII

Liga 50706846 Información oficial sobre el partido 50706846 en Hattrick

29.10.2005 15:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 7 / VII.200 (38236)

FC Atletico Pandilla Alineación oficial del equipo 'FC Atletico Pandilla' en el partido 0 - 4 oliete Alineación oficial del equipo 'oliete' en el partido
0 - 1 Niklaus Zieschang (3')
0 - 2 Jon Grøva (30')
0 - 3 Niklaus Zieschang (65')
0 - 4 Niculae Crisan (73')
FC Atletico Pandilla Alineación oficial del equipo 'FC Atletico Pandilla' en el partido 0 - 4 oliete Alineación oficial del equipo 'oliete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Atletico Pandilla Alineación oficial del equipo 'FC Atletico Pandilla' en el partido 1 - 0 oliete Alineación oficial del equipo 'oliete' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Atletico Pandilla

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 23 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Fani Kodesh quasi empata el partit per a Atletico, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Lucas Apolinário va estar a punt d'empatar per a Atletico quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Marcelino Ruiz va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Atletico va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Hei Kai Wen va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Marcelino Ruiz va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Marcelino Ruiz i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Atletico, però el xut de Diego Borbón va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Niculaie Iosif de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.

oliete

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): oliete va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 3, quan Niklaus Zieschang, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 30 minuts quan Jon Grøva va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a oliete.
  • 106 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Niklaus Zieschang va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 65, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del oliete, mentre ja celebrava el 0 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 136 Minuto 73 (Gol evento especial inexperiencia rival): Niculaie Iosif va deixar patent la seva inexperiència al minut 73, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Niculae Crisan va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 4 per a oliete.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Mark Leurs de oliete va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Niklaus Zieschang al minut 24 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Niklaus Zieschang de oliete es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iván Sabina de oliete la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.