Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Celtiña (311062) - Elaios-balompie (49409) » 50588824: T15/J5/V

Liga 50588824 Información oficial sobre el partido 50588824 en Hattrick

15.10.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 5 / V.4 (5517)

El Celtiña Alineación oficial del equipo 'El Celtiña' en el partido 2 - 5 Elaios-balonpie Alineación oficial del equipo 'Elaios-balonpie' en el partido
Benjamín Molas Batllori (7') 1 - 0
1 - 1 Risko Varusk (17')
1 - 2 Felipe Iriarte (25')
1 - 3 Jorge Bacigalupi (35')
1 - 4 Gerard Zumeta (37')
Rénald Laurencon (47') 2 - 4
2 - 5 Daniel MacKinven (71')
El Celtiña Alineación oficial del equipo 'El Celtiña' en el partido 2 - 5 Elaios-balonpie Alineación oficial del equipo 'Elaios-balonpie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
El Celtiña Alineación oficial del equipo 'El Celtiña' en el partido 1 - 5 Elaios-balonpie Alineación oficial del equipo 'Elaios-balonpie' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Celtiña

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Benjamín Molas Batllori, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Celtiña va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Benjamín Molas Batllori va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Pablo Ayllón va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Santiago Sempere de Celtiña va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 29 va fer que Renout Derks de Celtiña hagués d'abandonar el terreny de joc. Måns Swärdmar va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Elaios-balonpie

Goles Goles

  • 164 Minuto 17 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Risko Varusk va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): Amb 25 minuts jugats, Felipe Iriarte de Elaios-balonpie va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 105 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Jorge Bacigalupi rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Karel Vooren, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 3 a l'estadi!
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Gerard Zumeta va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 109 Minuto 47 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Karel Vooren després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Celtiña Rénald Laurencon, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 2 - 4.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Daniel MacKinven va augmentar l'avantatge de Elaios-balonpie a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Felipe Iriarte sol davant la porteria al minut 15, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Per Adolfsson de Elaios-balonpie va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 57 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Kai Kail va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 79, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Oliver Spiesen després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mateusz Gałązka va poder desviar-lo a córner.