Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EL RAMI (48336) - Celtic Hospitalet (49086) » 50584066: T15/J5/II

Liga 50584066 Información oficial sobre el partido 50584066 en Hattrick

15.10.2005 14:00:00
Liga: Temporada 15 / Jornada 5 / II.3 (3406)

Liste FC Alineación oficial del equipo 'Liste FC' en el partido 1 - 5 El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos' en el partido
Nuccio Barba (30') 1 - 0
1 - 1 Javier Sánchez (54')
1 - 2 Niklas Fredriksson (72')
1 - 3 Fredrik Johansson (72')
1 - 4 Brian de Heer (78')
1 - 5 Fredrik Johansson (85')
Liste FC Alineación oficial del equipo 'Liste FC' en el partido 1 - 5 El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Liste FC Alineación oficial del equipo 'Liste FC' en el partido 1 - 2 El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,8 % 55,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Liste FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats van embogir quan en Nuccio Barba va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Liste.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): Al minut 19, Mark Karlsson de Liste va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wim Broerse de Liste la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henrik Plókai de Liste la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Jarrobino de Liste la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos

Goles Goles

  • 106 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 54 minuts, Javier Sánchez va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): CSKA agafava avantatge al minut 72 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Niklas Fredriksson amb mestria.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Fredrik Johansson de CSKA va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Brian de Heer va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 78, i va fer pujar el 1 - 4 per a CSKA.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 85, CSKA va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Fredrik Johansson.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Iban Caeiro de CSKA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Miguel Vich va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): CSKA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Patroclo Penosiños va desviar el xut final de Iban Caeiro després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): CSKA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Patroclo Penosiños va desviar el xut final de Javier Sánchez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fredrik Thorflod de CSKA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.