Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

zocas (1590549) - Gigatron (121396) » 501619496: T45/J14/VIII

Liga 501619496 Información oficial sobre el partido 501619496 en Hattrick

28.02.2015 15:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / VIII.1184 (178727)

HyruleWarriors Alineación oficial del equipo 'HyruleWarriors' en el partido 0 - 2 Los Golas de Castellar Alineación oficial del equipo 'Los Golas de Castellar' en el partido
0 - 1 Ignacio Castellmir (77')
0 - 2 Ignacio Castellmir (82')
HyruleWarriors Alineación oficial del equipo 'HyruleWarriors' en el partido 0 - 2 Los Golas de Castellar Alineación oficial del equipo 'Los Golas de Castellar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HyruleWarriors Alineación oficial del equipo 'HyruleWarriors' en el partido 1 - 1 Los Golas de Castellar Alineación oficial del equipo 'Los Golas de Castellar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,1 % 1,9 % 15,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HyruleWarriors

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de HyruleWarriors va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antonio Villaluenga va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Genís Zubillaga va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): HyruleWarriors va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jaume Caimari va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Los Golas de Castellar

Goles Goles

  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Pablo Roca la va rematar Ignacio Castellmir amb una magnífica volea que va fer pujar per a Castellar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 82, Castellar va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ignacio Castellmir.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 5 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 5, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Castellar va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pablo Roca, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Castellar van sortir al contraatac al minut 53, però Juan Guelbás va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nolasco Joara de Castellar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Al minut 85, Martín Ibañez Ibero de Castellar va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Manolo Segovia probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Víctor Manuel Navarra.