Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Cudillero (1579983) - Los Condenados2 (990129) » 501499832: T45/J3/VII

Liga 501499832 Información oficial sobre el partido 501499832 en Hattrick

13.12.2014 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / VII.72 (38108)

C.D. Cudillero Alineación oficial del equipo 'C.D. Cudillero' en el partido 1 - 1 Isma's Team Alineación oficial del equipo 'Isma's Team' en el partido
0 - 1 Gudiker Garikatza (6')
Sebas Fitó (30') 1 - 1
C.D. Cudillero Alineación oficial del equipo 'C.D. Cudillero' en el partido 1 - 1 Isma's Team Alineación oficial del equipo 'Isma's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Cudillero Alineación oficial del equipo 'C.D. Cudillero' en el partido 1 - 2 Isma's Team Alineación oficial del equipo 'Isma's Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,7 % 1,4 % 84,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Cudillero

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, Rodrigo Madrigal va pentinar un córner cap al segon pal que Sebas Fitó va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Salva Mata va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant José Jesús Ybarra Muñoz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Isma's Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gudiker Garikatza es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Ismas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pedro Celanova es va quedar sol davant del porter, al minut 28. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Pedro Tudor va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ramón Cajal, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Filip Czekajło, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 59 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Saúl Téllez de Ismas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jean-Guillaume Sackx es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Saúl Téllez va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.