Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Marisco Frito (120732) - REAL SOCEDAD FEMENINA (774974) » 501493335: T45/J1/VI

Liga 501493335 Información oficial sobre el partido 501493335 en Hattrick

29.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / VI.980 (15298)

FC Marisco Frito Alineación oficial del equipo 'FC Marisco Frito' en el partido 2 - 0 susitocobisero Alineación oficial del equipo 'susitocobisero' en el partido
José Rius (26') 1 - 0
Jesús Luis Tarazona (52') 2 - 0
FC Marisco Frito Alineación oficial del equipo 'FC Marisco Frito' en el partido 2 - 0 susitocobisero Alineación oficial del equipo 'susitocobisero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Marisco Frito Alineación oficial del equipo 'FC Marisco Frito' en el partido 0 - 1 susitocobisero Alineación oficial del equipo 'susitocobisero' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Marisco Frito

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Marisco va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 26, quan José Rius, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 119 Minuto 52 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Marisco va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jesús Luis Tarazona va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Marisco van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 23, però Jesús Luis Tarazona va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Marisco van sortir al contraatac amb encert al minut 71, però Jesús Luis Tarazona no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicolau Aucejo de Marisco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

susitocobisero

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): susitocobisero va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ildelfonso Deuceln va desviar el xut final de Toni Mörsäri després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Antxoka Fuika, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Paavali Moisala va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 252 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ernst Blockinger la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de susitocobisero havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Ildelfonso Deuceln va fer una estirada espectacular al minut 70, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Bogdan Załężny.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 78, quan un error defensiu va deixar Ander Gabilondo completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Horacio Barceló de susitocobisero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 59 (Tirita (médico)): Rafa Cortez es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.