Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Sudorosos FC (1413924) - Huitzilopochtli (1417372) » 501487086: T45/J8/VI

Liga 501487086 Información oficial sobre el partido 501487086 en Hattrick

17.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 8 / VI.868 (15186)

Leyendas Míticas Alineación oficial del equipo 'Leyendas Míticas' en el partido 1 - 1 Pataleta Alineación oficial del equipo 'Pataleta' en el partido
Idir El-Boukili (23') 1 - 0
1 - 1 Keld Lieberkind (77')
Leyendas Míticas Alineación oficial del equipo 'Leyendas Míticas' en el partido 1 - 1 Pataleta Alineación oficial del equipo 'Pataleta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Leyendas Míticas Alineación oficial del equipo 'Leyendas Míticas' en el partido 0 - 1 Pataleta Alineación oficial del equipo 'Pataleta' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leyendas Míticas

Goles Goles

  • 140 Minuto 23 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Leyendas va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Idir El-Boukili aconseguint el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Leyendas, l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Joan Balsells va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Daniel Manau va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 240 Minuto 54 (Ocasión de contra de falta): Leyendas va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Idir El-Boukili va anar a parar a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): Leyendas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Manuel Díaz de Quintana no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Cesc Tuset al camp.

Pataleta

Goles Goles

  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 77 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Keld Lieberkind marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Noelio Eguniz sol davant la porteria al minut 27, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): José Luis Guercolata va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Fernando Manjon López va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Xurxo Iago Arcas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Ignacio Maldonado Chacón de Pataleta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Evencio Abril, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.