Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tramvia blau (1458597) - Cercedilla Marinos (1367289) » 501472951: T45/J3/VI

Liga 501472951 Información oficial sobre el partido 501472951 en Hattrick

13.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / VI.616 (14934)

tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido 0 - 1 Cercedilla Marinos Alineación oficial del equipo 'Cercedilla Marinos' en el partido
0 - 1 Ryszard Foss (70')
tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido 0 - 1 Cercedilla Marinos Alineación oficial del equipo 'Cercedilla Marinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido 2 - 3 Cercedilla Marinos Alineación oficial del equipo 'Cercedilla Marinos' en el partido
Tiene mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,9 % 42,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tramvia blau

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): tramvia van sortir al contraatac amb encert al minut 28, però Filimon Mpelevonis no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): tramvia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Filimon Mpelevonis en un 1 contra 1 amb el porter Marc Ramis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ricardo Valdeliso va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 81 minuts, en Jan Skauen no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zhelyazko Kamenov de tramvia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Cercedilla Marinos

Goles Goles

  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Johan Torell sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ryszard Foss que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Óscar Tarruella va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 209 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Ricardo Valdeliso van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Óscar Tarruella a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ryszard Foss. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Gustav Egghult va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Elmer van Zwieten va estar atent i va desviar la pilota a córner.