Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DaRt_ (991536) - Viciodromo FC (488749) » 501457768: T45/J14/VI

Liga 501457768 Información oficial sobre el partido 501457768 en Hattrick

28.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / VI.344 (14662)

Galapagar Power Alineación oficial del equipo 'Galapagar Power' en el partido 1 - 4 Masia Blaugrana al Vent Alineación oficial del equipo 'Masia Blaugrana al Vent' en el partido
0 - 1 David Cambra (19')
0 - 2 Moisès Vidal (32')
0 - 3 Joan Antoni Freixenet (81')
0 - 4 Moisès Vidal (82')
Julio Núñez Vázquez (84') 1 - 4
Galapagar Power Alineación oficial del equipo 'Galapagar Power' en el partido 1 - 4 Masia Blaugrana al Vent Alineación oficial del equipo 'Masia Blaugrana al Vent' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Galapagar Power Alineación oficial del equipo 'Galapagar Power' en el partido 1 - 6 Masia Blaugrana al Vent Alineación oficial del equipo 'Masia Blaugrana al Vent' en el partido
Tiene un resultado normal 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galapagar Power

Goles Goles

  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip GLP$POW va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Julio Núñez Vázquez va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Krister Östersten no oblidarà el que li va passar durant el minut 87. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mart Mahlamaa.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Avín de GLP$POW va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Masia Blaugrana al Vent

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a MBV prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en David Cambra.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Moisès Vidal de MBV l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 32 de partit.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Joan Antoni Freixenet, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 82 de partit va donar a MBV l'avantatge per 0 - 4. Moisès Vidal en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Juli Carles, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): MBV va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Előd Boldizsár va desviar el xut final de Miquel Calders després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Juli Carles quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Előd Boldizsár, però la pilota va topar amb el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 54 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Romà Auví, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.