Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Paso C.F. (437208) - Angelga (1584777) » 501451684: T45/J5/VI

Liga 501451684 Información oficial sobre el partido 501451684 en Hattrick

27.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / VI.236 (14554)

los lizard Alineación oficial del equipo 'los lizard' en el partido 1 - 1 joaki dream team Alineación oficial del equipo 'joaki dream team' en el partido
Tibor Hering (66') 1 - 0
1 - 1 Raiko Viitkar (89')
los lizard Alineación oficial del equipo 'los lizard' en el partido 1 - 1 joaki dream team Alineación oficial del equipo 'joaki dream team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los lizard Alineación oficial del equipo 'los lizard' en el partido 2 - 0 joaki dream team Alineación oficial del equipo 'joaki dream team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los lizard

Goles Goles

  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els seguidors del lizard contenien la respiració mentre en Tibor Hering s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): lizard per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Bertomeu Gallent va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Javad Bostanmanesh es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Yannik Irmer va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Manuel Di Francesco va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tibor Hering de lizard la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 35 (Evento clima: sol, OK técnico): Lucas Mörnskär semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Guillaume Perronnet ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

joaki dream team

Goles Goles

  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de joaki van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Raiko Viitkar.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 9 (Ocasión de contra de falta): El joaki va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En 周 (Zhou) 邦韩 (Banghan) la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de joaki va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nicola Serafini, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): Després de 27 minuts jugats, Johnny Brandau es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Konstanty Królak.
  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del joaki puguin veure en Eddie Johnson jugant de nou; ja que al minut 88 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Conrad Bigorra el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Joaquim Cebrià que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.