Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moyatzo Braves (993893) - Camerún F.C (121313) » 501434993: T45/J2/V

Liga 501434993 Información oficial sobre el partido 501434993 en Hattrick

06.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / V.194 (5707)

Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 3 - 0 Esteagua de Naranjón Alineación oficial del equipo 'Esteagua de Naranjón' en el partido
Jerardo Zarpas (21') 1 - 0
Julián Cadret (38') 2 - 0
Hugo Palmas Miranda (67') 3 - 0
Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 3 - 0 Esteagua de Naranjón Alineación oficial del equipo 'Esteagua de Naranjón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 2 - 0 Esteagua de Naranjón Alineación oficial del equipo 'Esteagua de Naranjón' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moyatzo Braves

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Jerardo Zarpas va donar a Moyatzo un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Hugo Palmas Miranda estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Julián Cadret va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 38.
  • 115 Minuto 67 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Berly Barbón no va poder aturar Hugo Palmas Miranda de Moyatzo, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 67 el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Julián Cadret. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 26 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Álvaro Fres Jaramillo, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Josep Vicenç Roses ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Esteagua de Naranjón

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, un refús desafortunat de Haroldo Vilches, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sören Quedlinburg no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Remigiusz Łuniewski va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Haroldo Vilches va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Hristo Semerdzhiev quasi redueix la diferència al marcador al minut 72, però una gran estirada d'en Haroldo Vilches va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Vladimír Vrabčík va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Naranjón va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Sören Quedlinburg no va poder controlar.