Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Splitting Neva (486118) - Rafillas FC (439609) » 501428577: T45/J11/V

Liga 501428577 Información oficial sobre el partido 501428577 en Hattrick

07.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 11 / V.79 (5592)

Jelena Dokic Alineación oficial del equipo 'Jelena Dokic' en el partido 1 - 2 Deportivo Palofumeke II Alineación oficial del equipo 'Deportivo Palofumeke II' en el partido
0 - 1 Manuel Nieves (9')
Òscar Bricollé (32') 1 - 1
1 - 2 Manuel Nieves (84')
Jelena Dokic Alineación oficial del equipo 'Jelena Dokic' en el partido 1 - 2 Deportivo Palofumeke II Alineación oficial del equipo 'Deportivo Palofumeke II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jelena Dokic Alineación oficial del equipo 'Jelena Dokic' en el partido 2 - 0 Deportivo Palofumeke II Alineación oficial del equipo 'Deportivo Palofumeke II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jelena Dokic

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Alejandro Araujo estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Òscar Bricollé va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Massimiliano Dellagiacoma va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20, Haddad Ibn-Omar quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Haddad Ibn-Omar del Jelena ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 80 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Ramón Estébanez va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Helge Eira va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 87, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 37 (Evento clima: sol, OK técnico): Alejandro Araujo semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Marek Radzanowski maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Deportivo Palofumeke II

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Manuel Nieves, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): Manuel Nieves va marcar al minut 84 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 16 (Ocasión de contra de falta): El Palofumeke va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Vít Malík la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Palofumeke va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sílvio Leitão, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Hurshid Ibrohimov, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Andreas Karasek no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.