Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zafreño (1436860) - roots reggae (487106) » 501424356: T45/J4/V

Liga 501424356 Información oficial sobre el partido 501424356 en Hattrick

20.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / V.4 (5517)

Zafreño Alineación oficial del equipo 'Zafreño' en el partido 2 - 1 roots reggae Alineación oficial del equipo 'roots reggae' en el partido
Raimunde Cortegada (27') 1 - 0
1 - 1 Ruca Marques Pinto (52')
Ivaylo Andreev (64') 2 - 1
Zafreño Alineación oficial del equipo 'Zafreño' en el partido 2 - 1 roots reggae Alineación oficial del equipo 'roots reggae' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zafreño Alineación oficial del equipo 'Zafreño' en el partido 2 - 0 roots reggae Alineación oficial del equipo 'roots reggae' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zafreño

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Zafreño prenia la batuta de l'encontre al minut 27, quan en Raimunde Cortegada va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Zafreño va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ivaylo Andreev va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Zafreño va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Simó Gilibets va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Raimunde Cortegada de Zafreño va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Alejandro Guart gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Julian Mahni va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Llano de Zafreño va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 63 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alejandro Gaviria va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alejandro Guart.

roots reggae

Goles Goles

  • 141 Minuto 52 (Gol de contra por el centro): reggae va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 52, quan Ruca Marques Pinto, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): reggae van sortir al contraatac al minut 8, però Mark Anschau va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En José Félix Aceña López va ridiculitzar a en Raimunde Cortegada amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leopold Uittenbogaard de reggae la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones