Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Milagrosa (119343) - Pitufos Makineros (1430739) » 501424085: T45/J8/IV

Liga 501424085 Información oficial sobre el partido 501424085 en Hattrick

17.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 8 / IV.63 (3486)

Morlox Alineación oficial del equipo 'Morlox' en el partido 2 - 1 Pitufos Makineros Alineación oficial del equipo 'Pitufos Makineros' en el partido
Gonzalo Huyarramendia (9') 1 - 0
Jørn Taklo (28') 2 - 0
2 - 1 Marco Briffa (82')
Morlox Alineación oficial del equipo 'Morlox' en el partido 2 - 1 Pitufos Makineros Alineación oficial del equipo 'Pitufos Makineros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Morlox Alineación oficial del equipo 'Morlox' en el partido 2 - 0 Pitufos Makineros Alineación oficial del equipo 'Pitufos Makineros' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morlox

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Corria el minut 9 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Gonzalo Huyarramendia, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Amb 28 minuts jugats, en Jørn Taklo va augmentar l'avantatge de Morlox a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Jørn Taklo del Morlox ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Václav Rajnoch al minut 27 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Loïc Schurink va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 71 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Tobías Mejuto, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 208 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sergio Maura Ros va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Gijs Keersse aquest no va estar a l'altura.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Lázár Riba gairebé va marcar per a Morlox des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gijs Keersse va rematar alt.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Morlox va ser a punt de marcar al minut 83, quan el seu jugador Gabriel Garaz va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jørn Taklo de Morlox es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Jaime Cortallo de Morlox va abandonar el terreny de joc després de 80 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Xiao Giraldes va entrar en el seu lloc.

Pitufos Makineros

Goles Goles

  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Reo Saukonoja el va rematar Marco Briffa amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Makineros van sortir al contraatac amb encert al minut 75, però Carlos Hönigsberger no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Makineros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mickaël Perrocheau va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Makineros van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mikhail Punegov va sortir desviat a la dreta de la porteria.