Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aldaju670 (492702) - Equipo Oculto de la Hoja (488682) » 497104918: T44/R5

Copa 497104918 Información oficial sobre el partido 497104918 en Hattrick

03.09.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 5

España F.C. Alineación oficial del equipo 'España F.C.' en el partido 4 - 1 SantaCo Balompie Alineación oficial del equipo 'SantaCo Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
España F.C. Alineación oficial del equipo 'España F.C.' en el partido 2 - 2 SantaCo Balompie Alineación oficial del equipo 'SantaCo Balompie' en el partido
Tiene suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,8 % 43,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

España F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a España va ser 吴 (Wu) 彦宏 (Yanhong).
  • 119 Minuto 59 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip España va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on 吴 (Wu) 彦宏 (Yanhong) va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar César Desgurb, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a España.
  • 137 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de César Nohales la va convertir en gol amb un remat de cap en Eliécer Borrero tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 79 el marcador es va actualitzar: 4 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antón Martínez Díaz de España es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antón Martínez Díaz de España va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Era el minut 75 quan després d'una dura entrada, el jugador Mauro Borreguero de España s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Alfredo Cardoso ocupà el lloc d'en Miguel Arrechea al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de España quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 81 (Lesión): España es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Antonio Solís no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Antonio Sánchez Aguado al camp.

SantaCo Balompie

Goles Goles

  • 163 Minuto 14 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 14. L'anotador per Balompie va ser Ramón Escoriaza, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Ramón Escoriaza va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 18, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antonio Jesús Grife va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Balompie va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Antonio Jesús Grife va desviar el xut final de Dimosthenis Mitakos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Ramón Escoriaza va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Antonio Jesús Grife no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Dimosthenis Mitakos ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Balompie van seguir progressant per la banda dreta. Volker Uchtritz va tenir la seva oportunitat al minut 82, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arad azad Nia.