Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

elbotorrita (438855) - DUKEOFEARL (124018) » 496648488: T44/R3

Copa 496648488 Información oficial sobre el partido 496648488 en Hattrick

20.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 3

Vento City F.C Alineación oficial del equipo 'Vento City F.C' en el partido 0 - 7 DUKEOFEARL Alineación oficial del equipo 'DUKEOFEARL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Vento City F.C Alineación oficial del equipo 'Vento City F.C' en el partido 0 - 8 DUKEOFEARL Alineación oficial del equipo 'DUKEOFEARL' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vento City F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Kamil Lubowicki no oblidarà el que li va passar durant el minut 35. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kenny Weber.

DUKEOFEARL

Goles Goles

  • 174 Minuto 20 (Gol de penalti): Quan passaven 20 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del DUKEOFEARL. En Laurent Gal va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Houssaïn Choklati va augmentar l'avantatge de DUKEOFEARL a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del DUKEOFEARL van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Andor Báthory-Bozó va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Andor Báthory-Bozó, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Matteo Renda va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Massimo Ugolini va ser l'anotador del 0 - 6.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 65 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de DUKEOFEARL. A fi d'aconseguir el 0 - 7, van tocar-la en curt per tal que Héctor Rubia xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 7 (Ocasión evento especial): Héctor Rubia va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 7, però no s'esperava que en Mieczysław Tatoń, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Javier Moleiro després de 34 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Balduin Rothhaar va poder desviar-lo a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 19 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Andor Báthory-Bozó se sentia fresc com una rosa.