Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shaolines CF (1430789) - SD Eivissa (801526) » 496349774: T44/R2

Copa 496349774 Información oficial sobre el partido 496349774 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

LosTocaitos Alineación oficial del equipo 'LosTocaitos' en el partido 6 - 4 Razinguer team Alineación oficial del equipo 'Razinguer team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LosTocaitos Alineación oficial del equipo 'LosTocaitos' en el partido 2 - 1 Razinguer team Alineación oficial del equipo 'Razinguer team' en el partido
Tiene mucha potra 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,3 % 11,7 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LosTocaitos

Goles Goles

  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 82, Vasilije Milošević de LosTocaitos empatava el partit: 1 - 1.
  • 185 Minuto 107 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 107 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de LosTocaitos. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Pierluigi Sangiorgi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 98 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LosTocaitos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vladimir Vaz Martins va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Vladimir Vaz Martins! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 高 (Gao) 力健 (Lijian).

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de LosTocaitos, Bastian Budzin, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Guarino Laurora anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a LosTocaitos.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de LosTocaitos Irwin Ligonnière no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Kurt Drossel es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 3.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Vasilije Milošević, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Kurt Drossel va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de LosTocaitos i 5 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de LosTocaitos, Yakiv Cherepovskiy, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 4 al marcador.

Razinguer team

Goles Goles

  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Eden Raemdonck el va rematar Gerard Samosiuk amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 163 Minuto 113 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 113 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Gerard Samosiuk marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Nemesi Vilaseca de Razinguer, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 24, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Daniele Eisenmann quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Razinguer va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 51, quan Gerard Samosiuk va quedar-se sol davant el porter Casiano Santelices, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 97 (Ocasión de falta): Eden Raemdonck va xutar magistralment una falta al minut 97 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Henri Houweling de Razinguer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): Francisco Hozta no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Miguel Tacón.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Daniele Eisenmann de Razinguer, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Casiano Santelices en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Razinguer Anton Nemchinov, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Casiano Santelices. El marcador continuava 4 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Nemesi Vilaseca de Razinguer va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Vittorio Sensale va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.