Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miniworkd Madrid (434239) - Irrus CPC (47849) » 487196753: T44/J14/X

Liga 487196753 Información oficial sobre el partido 487196753 en Hattrick

08.11.2014 14:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 14 / X.937 (97020)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido 4 - 1 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
Sergio Fovi (12') 1 - 0
1 - 1 Gabriel Durán (26')
Javier Ruiz de Galarreta (48') 2 - 1
Bernardo Madruga Martín (56') 3 - 1
Javier Ruiz de Galarreta (80') 4 - 1
Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido 4 - 1 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido 2 - 3 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
Tiene suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,4 % 8,4 % 69,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miniworkd Madrid

Goles Goles

 • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): En Sergio Fovi va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
 • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Javier Ruiz de Galarreta de Miniworkd aconseguir un gol al minut 48 que posava per davant els locals: 2 - 1.
 • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, Miniworkd va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Bernardo Madruga Martín, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
 • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Javier Ruiz de Galarreta era molt més ràpid que el defensa Joel Llaquet. Al minut 80, el jugador de Miniworkd va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

 • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Eliseo Iterbio va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Miniworkd que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Ruiz de Galarreta de Miniworkd va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Irrus CPC

Goles Goles

 • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Irrus va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gabriel Durán va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

 • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Youssef Tanji ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
 • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hendrik Schindler que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
 • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Irrus van seguir progressant per la banda dreta. Jesús Desllor va tenir la seva oportunitat al minut 74, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
 • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Juan Alfredo Pérez Torres va fer una estirada espectacular al minut 81, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Jesús Desllor.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pràxedes Sambola de Irrus es va guanyar la targeta groga merescudament.
 • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Gana de Irrus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

 • 091 Minuto 22 (Lesión leve): Després de 22 minuts jugats, José Antonio Vime es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Julio Lancia.